|
Post by Kashomaru on Apr 1, 2014 23:45:29 GMT 2
Selamlar Digimon alemi. Admininiz Kashomaru konuşuyor. Halk içinde beni Ahmet diye de çağırırlar... Siz dilediğinizi kullanın.
Yaşım 18, İstanbul'da yaşıyorum.
En sevdiğim Digimon Examon. Hemen arkasından da Alphamon. Yine de bunu dediğime bakmayın, istinasız bütün Digimonları haddinden fazla seviyorum. Özellikle imzamdan da anlayabileceğiniz üzere Royal Knights grubunun sıradan bir hayranı olmaktan çok öteyim. (Shugo Kishi=Kashomaru)
Diğer sevdiğim şeyler olarak 7/24 müzik dinlemek ve anime izlemek gibi tatlı alışkanlıklarım var. Bunların dışında bilgisayarla ve fen bilimleriyle uğraşmayı severim.
Birçoğumuz gibi ben de çocukluktan Digimon hayranıyım. Sanırım Digimon'un benim için daha fazla şey ifade ettiğini söyleyebilirim. Animelerinden mangalarına, oyunları hatta kartlarına kadar ulaşabildiğim ne vardı ise zamanımı hep onlarla geçirirdim. Digimon ile yatıp Digimon ile kalkmış biriyim. Eğer hayatımı bir diyagram yapacak olsa idim Digimon'u ilgilendiren hal ve hareketler bölümü en büyük olurdu kuşkusuz. Şimdi ise amacım benim için bu kadar büyük bir anlam taşıyan Digimon'u diğer sevenleriyle de buluşturmak. Forumda bir Soru-Cevap bölümümüz var. Ancak kafanızı kurcalayan ve yazmak istemediğiniz ufak tefek şeyleri bizzat bana sorabilirsiniz. Herkese iyi forumlar bol neşeli günler.
|
|